Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

I-phone 5

Ας μιλήσουμε για τεχνολογία, πολύ τεχνολογία σε συνδυασμό με πολύ χλιδή.
Ω, ναι μπορούμε να πούμε πως το νέο i-phone 5 είναι γεγονός. Κάποιοι από εσάς ίσως το περιμένετε με ανυπομονησία για να το αποκτήσετε, κάποιοι άλλοι ίσως το περιμένετε απλά από περιέργεια και σε κάποιους άλλους πάλι ίσως να μην κάνει καθόλου αίσθηση η είδηση.
Το νέο i-phone 5 λοιπόν, μπορεί να είναι στα σκαριά, ωστόσο πολλά τα ερωτηματικά που μας ταλανίζουν. Πώς θα μοιάζει? Ποια θα είναι η τιμή του? Πόσο θα κοστίσει στην Ελλάδα? Σε τι εκδόσεις θα βγαίνει? Και το κυριότερο, πότε αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του?
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο i-phone αναμένεται να έχει μέταλλο στο πίσω μέρος του. Η πολυαναμενόμενη συσκευή της Apple φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά, καθώς συνδυάζει μεταλλική πλάτη και ελαστικό ή πλαστικό υλικό κατά μήκος των πλευρών της.


Σειρά έχει η νέα οθόνη 4 ιντσών, η οποία είναι κατασκευασμένη από "Corning Gorilla Glass 2" προσφέροντας επιπλέον χαρακτηριστικά όπως βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων και μεγαλύτερη ευκρίνεια  και οι αλλαγές στα ηχεία και στη θέση του βύσματος ακουστικών, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε και τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή.

Το ΜacRumors κατάφερε από τις διαρροές θηκών για το i-phone 5 των τελευταίων εβδομάδων να κατασκευάσει ένα mockup για το πως κατά πάσα πιθανότητα θα μοιάζει το επερχόμενο υπερθέαμα!

Today I Love Me!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου